Олег Наливайко: Конфлікт на львівському телебаченні – господарська суперечка

11 Грудня 2009
32803
11 Грудня 2009
14:37

Олег Наливайко: Конфлікт на львівському телебаченні – господарська суперечка

32803
Олег Наливайко: Конфлікт на львівському телебаченні – господарська суперечка

Перший заступник Держкомтелерадіо - виконуючий обов'язки голови Олег Наливайко назвав конфлікт на львівському телебаченні господарською суперечкою. Таким, за його словами, є попередній висновок комісії Держтелерадіо.

 

«Головна причина конфлікту в тому, що свого часу Нацрада розподілила частотний ресурс таким чином, що на одному каналі мовить три телекомпанії "Львів", "Міст" і Львівська ОДТРК. Наша комісія сьогодні закінчує роботу, а  її перший висновок - це господарська суперечка», - сказав пан Наливайко.

 

Керівник Держкомтелерадіо планує наступної п'ятниці відвідати з робочим візитом Львів, щоб обговорити з учасниками конфлікту висновки, зроблені комісією.

 

За словами Наливайка, сторони вже підписали мирову угоду, але потрібно убезпечити їх від можливих конфліктів у майбутньому.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32803
Читайте також
08.12.2009 13:36
Омелян Коханський, ZAXID.NET
23 490
24.11.2009 15:07
Отар Довженко
, Марина Баранівська, Олена Коркодим
27 319
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
не питуща
5255 дн. тому
НАЛИВАЙКОВІ НАЛИЛИ !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду