Олега Наливайка призначено президентом холдингу «Главред-медіа»

5 Травня 2010
9620
5 Травня 2010
11:03

Олега Наливайка призначено президентом холдингу «Главред-медіа»

9620
Олега Наливайка призначено президентом холдингу «Главред-медіа»

Олега Наливайка призначено президентом холдингу «Главред-медіа». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

Нагадаємо, посада президента холдингу лишалася вакантною від 27 жовтня 2009 року, коли було оголошено про відставку Віктора Шлінчака. Протягом цього часу «Главред-медіа» керував генеральний директор Олександр Ситник, який і надалі залишатиметься на посаді.

 

Олег Наливайко обіймав посаду генерального директора холдингу «Главред-медіа» до 9 вересня 2009 року, коли був призначений першим заступником - в. о. голови Держкомтелерадіо. Після звільнення з комітету в березні 2010 року, він обійняв посаду генерального директора агенції УНІАН.

 

До холдингу «Главред-медіа» входять телеканал «Сіті», інформаційні агентства УНІАН та «Главред», газети «Новая» та «Известия в Украине», журнали «Профіль», «Главред», сайт і журнал «Детектор медіа», портал «Мій інтернет», новинний агрегатор «Главпорт».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9620
Читайте також
27.10.2009 11:33
Вячеслав Старейченко и Татьяна Шимко, «Известия в Украине»
29 147
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нелюд
5108 дн. тому
"Сподіваємося, що днями Ваші підлеглі зможуть побачити на пластикових картках дещо приємне" Все-таки, раби - це назавжди. Три місяці з/п не платять, а ви досі готові зад лизати шефу
мимо проходил
5109 дн. тому
Смешно:) Сегодня возле редакции на бульваре Шевченко был замечен Юрий Чигирн, спрятавшийся за тонированными стеклами в своем джипаре. Подкрался, як труслывэ котя - из большой машинки, компенсирующей огромные комплексы, показаться побоялся. Косился и подглядывал. Кого-то ждал. Юрий Юрьевич, в следующий раз заходите в гости - мы не кусаемся. Очень хотим автографы на распечатках статей про вас в интернете. Вы теперь звезда!!! Смиритесь с этим!!!! Вы же этого так хотели!!!
люди
5109 дн. тому
Дочекалися, ура! ) Олеже Ігоревичу, вітаємо Вас! Сподіваємося, що днями Ваші підлеглі зможуть побачити на пластикових картках дещо приємне. А в Ізвєстіях нарешті буде вже офіційно звільнений зрадник, гендиректор Юрій Чигирин. Заздалегідь дякуємо!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду