Вахтанг Кіпіані став заступником Євгена Кисельова

23 Лютого 2009
21943
23 Лютого 2009
14:57

Вахтанг Кіпіані став заступником Євгена Кисельова

21943
<strong>Вахтанг Кіпіані став заступником Євгена Кисельова </strong>

Вахтанг Кіпіані став заступником головного редактора телеканалу ТВі. Цю інформацію підтвердив «Детектор медіа» сам пан Кіпіані.

 
За його словами, коло його обов’язків на новій посаді буде деталізоване дещо згодом. Раніше пан Кіпіані працював шеф-редактором проекту «Великі українці» на телеканалі «Інтер», до того – головним редактором журналу «Фокус», ведучим і журналістом Нового каналу, «1+1» та К1. Заслужений журналіст України, дописує до численних українських друкованих видань, досліджує історію українського самвидаву.
 
Нагадаємо, телеканал ТВі мовить в Україні з 2008 року через супутник, кабельні мережі, а також в ефірі (за угодою з регіональними мовниками). Генеральним директором каналу є Микола Княжицький, головним редактором – Євген Кисельов. Головним інвестором ТВі  є російський бізнесмен Костянтин Кагаловський (колишній акціонер «ЮКОСа» та екс-представник Росії в МВФ).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21943
Читайте також
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
"Фатальная" женщина из Мариуполя
5541 дн. тому
Вахтанг, от всей души поздравляю с новым назначением!Ты действительно это заслуживаешь!
Ион
5547 дн. тому
Да, Трухманов им наваяет. Киселев долго будет помнить.)
Биба
5548 дн. тому
Княжицкий - гендиректор. Вопросы есть?
Довідка
5548 дн. тому
Так це правда, що на ТВi продюсерить отой Трухманов, {CENSORED}? ))) Мама міа. Кисельов геть збожеволів! Так красиво в інтервью розпатякував, що він не допустить до свого каналу телевізійників, які зганьбили професію у 2002-2004 рр, аж тут - на тобі - Трухманов! Пацанчик ще той, "страшенно незалежний" від совісті і честі ))) Ну-ну. Схоже, пора переставати дивитися ТВi... Проти Кіпіані нічого не маю. Просто жалко його, бідного.
никанет
5549 дн. тому
собственно, по барабану... а откуда столько знатоков? или тут биографы сидят?))
вахо-како
5549 дн. тому
Та це ж його Трухлявий запросив. Вони ж літають з кананлу на канал акі голуби. Безпринципні теле-тварі.
Без наездов
5549 дн. тому
А куда Кирилла Казакова дели? Назад в Россию? Или у Киселева теперь два заместителя?
Дитятко секретаря ЦК Компартии ГрузССР
5549 дн. тому
Проблема случится позже. В начале Кипиани хвост павлином держать будет, потом в эфир выйдет какая-нибудь гадость заказушная типа "Вэлыкых украинцыв", от чего все зрители проблюются от возмущения. И Кипиани заявит, что он не при чем, он был против с самого начала и не может более молчать, потому что был первым в Николаеве членом всех национал-демократических партий. Но бабки не вернет, пойдет дальше в наймы. Или наконец к маме свалит в Штаты
пхуйховшек
5549 дн. тому
В периоды кризиса и разрухи слетаются в родное гнездо птенцы, вылупившиеся из большого яйца КГБ. Киселев... Княжицкий... Кипиани... Поклюют из одной миски, пока кризис пройдет, и вновь разлетятся "укр.демократить", "евро-либералить", в общем, "театралить", куда волосатая рука полковника укажет.
Егор
5549 дн. тому
Брррр ... СВаха, а можно детальнее, а в чем там проблемма?
Сваха
5549 дн. тому
Ура-а-а! Сталося! Ранiше я писала, що на цьому каналі обов"язково з"явиться Кіпіанушка, бо канал просто створено для працевлаштування {CENSORED}. Тепер чекаймо. як він усіх їх {CENSORED} (як було на 1+1, Інтері, у Фокусі...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду