Вахтанг Кіпіані працюватиме на каналі К1,

30 Вересня 2005
1043
30 Вересня 2005
14:54

Вахтанг Кіпіані працюватиме на каналі К1,

1043
Вахтанг Кіпіані працюватиме на каналі К1,
Прес-служба каналу К1 розповсюдила повідомлення, що з 3 жовтня журналіст Вахтанг Кіпіані працюватиме випускаючим редактором інформаційно-аналітичної програми „Один тиждень”. Нагадаємо, що два тижні тому Вахтанг Кіпіані звільнився за власним бажанням з телеканалу „1+1”. Це рішення він прийняв після того, як з ефіру безпідставно, на його думку, зняли два випуски програми „Подвійний доказ” (проект придумали і вели Анатолій Борсюк і Вахтанг Кіпіані). Зустріч та розмова з генпродюсером каналу Ольгою Герасим’юк переконали журналіста, що єдиною причиною закриття програми була цензура.

Щодо нової роботи, то Вахтанг повідомив „ТК”, що за угодою працює на каналі К1 вже тиждень. ”Це не мій авторський проект, а колективна підсумкова інформаційно-аналітична програма, у якій я задіяний як редактор, - сказав Вахтанг Кіпіані. - Що із того вийде, можете подивитися у неділю о 20.30”

„Детектор медіа”

Читайте також:

Макаров²

Один мінус один

Здрастуй, цензура?

Вахтанг Кіпіані: „Я особисто не бачу жодних причин для закриття «Подвійного доказу», крім цензурних».

З „1+1” пішов автор та ведучий „Подвійного доказу” Вахтанг Кіпіані

«Подвійний доказ» подвійних стандартів

Запитання „Детектор медіа”: Як ви оцінюєте те, що з Першого Hаціонального зникли новини з сурдоперекладом? І у зв'язку з цим є загроза втратити роботу Наталії Дмитрук, яка здійснила неординарний вчинок, повідомивши під час Помаранчевої революції про фальсифікацію виборів, і стала лауреатом кількох журналістських міжнародних премій?

Запитання „Детектор медіа”: - Як ви вважаєте, чи брала якусь участь (у тому числі й опосередковану) влада в сучасних процесах зміни власників ряду телеканалів? Якщо „так”, то які з гілок влади були особливо активні, а які, можливо, не брали участі в цьому процесі?

ВИМОГА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІКТОРА ЮЩЕНКА

Володимир Ар'єв: «У програмі «Закрита зона» розслідування робляться у стилі “хардкор”

Чи буде в Україні своя «пулітцерівська премія» ?

Вахтанг Кіпіані: Віктор Медведчук образилися... А нам смішно!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду