Вахтанг Кіпіані вестиме «Українську рулетку» на Першому національному

23 Листопада 2009
19751
23 Листопада 2009
11:17

Вахтанг Кіпіані вестиме «Українську рулетку» на Першому національному

19751
Вахтанг Кіпіані вестиме  «Українську рулетку» на Першому національному

24 листопада 2009 року на Першому національному о 20.00 стартує нова програма «Українська рулетка». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив віце-президент НТКУ Андрій Чернюк.

 

Вестиме «Українську рулетку» заступник головного редактора телеканалу ТВi Вахтанг Кіпіані. За словами Вахтанга, його угода з телеканалом ТВі закінчується наприкінці листопада цього року. «Ми домовилися з керівництвом телеканалу ТВі, що поки що моя угода буде припинена, і на час виборчої кампанії я вестиму "Українську рулетку" на Першому національному». А після виборів, можливо угода буде поновлена», - сказав Вахтанг Кіпіані.

 

Першим гостем прес-клубу «Українська рулетка» стане кандидат в президенти України Василь Противсіх.

 

Як повідомляла ТК, цю програму запускають на час виборчих перегонів. Вона виходитиме двічі на тиждень у форматі прес-клубу, тобто до студії запрошуватимуться близько 20 журналістів українських ЗМІ, які ставитимуть запитання до політиків.

 

«Українська рулетка» вироблятиметься за кошти телекомпанії та спонсорів.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - tsn.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19751
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Карниз
5240 дн. тому
А Вахтанг как бы за вместо крупье?
nb
5240 дн. тому
Сбылась мечта идиота
electorate
5240 дн. тому
Принциповий Вахо завжди принципово продається. Мабуть в новій програмі буде постійно присутнім Корчинський. Це ж на нього Вахо працював в 2004-му.
77
5240 дн. тому
«Ми домовилися з керівництвом телеканалу ТВі, що поки що моя угода буде припинена, і на час виборчої кампанії я вестиму "Українську рулетку" на Першому національному». А після виборів, можливо угода буде поновлена». Тобто людина офіційно домовляється з роботодавцем, що йде косити баблоси, а як жнива закінчаться, повернеться? І оприлюднює це оголошення на цеховому сайті? Таке можливо тіки на Україні..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду