Тимошенко хотіла купити «Інтер» у Хорошковського?

23 Січня 2009
14434
23 Січня 2009
22:41

Тимошенко хотіла купити «Інтер» у Хорошковського?

14434
Тимошенко хотіла купити «Інтер» у Хорошковського?

Голова Державної митної служби України Валерій Хорошковський стверджує, що прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко вела з ним переговори щодо купівлі телеканалу «Інтер», власником якого він є.

 
Про це він заявив 23 січня в ефірі ток-шоу «Свобода на Інтері», коментуючи заяву Кабінету Міністрів про те, що канал належить Дмитрові Фірташу. «Юлія Володимирівна сама вела зі мною переговори про купівлю каналу «Інтер», - сказав пан Хорошковський. Це, на його думку, доводить, що пані Тимошенко розцінює саме його як власника телеканалу.
 
Офіційно акціонерами АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (оператор каналу «Інтер»)  є ТОВ «Український медіа-проект», якому належить 61% акцій телеканалу, ВАТ «Первый канал» - 29%, ТОВ «Пегас Телебачення» - 10%. Тим часом численні джерела стверджують, що канал контролює Дмитро Фірташ. Зокрема, саме таку заяву під час програми «Свобода на Інтері» 16 січня зробив перший віце-прем’єр Олександр Турчинов, а 23 січя в ефірі програми «Шустер Live» повторила Юлія Тимошенко. «За ці (корупційні) гроші Фірташ придбав канал Інтер”, на якому з ранку до вечора поливає уряд», - сказала вона.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14434
Читайте також
20.04.2009 09:13
Отар Довженко
, Костянтин Усов, для «Дзеркала тижня»
18 200
20.01.2009 16:55
«Телекритика»
51 938
19.01.2009 19:21
Евгений Минко
36 591
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Звукореж
5572 дн. тому
"ТОВ «Український медіа-проект», якому належить 61% акцій телеканалу" А кому принадлежит «Український медіа-проект»???
qwer
5572 дн. тому
Шановні! А ви думаєте що ваша Юлічка свята? Коли вона грабує країну.коли вона продалася Росії,це по-вашому нормально? Її треба не те що гнати,а вислати до Путіна,нехай розважає його в гаремі!
Саша
5572 дн. тому
Помню, как много лет назад Хорошковский и Богословская были первыми лицами новой политической партии Озимое поколение. Тогда думал, что может объединять такое приличное лицо (Хорошковского) с базарной бабой (тогда, сейчас, конечно, Богословская - провокатор №1, нет, №2 после Черновецкого)? Ответ оказался прост - БАБЛО. Еще помню, в эфире 1+1 Безулик спрашивала у Хорошковского, как он заработал свой первый миллион. Ответ был честный - получил от страны посреднические за возврат в страну украинской собственности, оставшейся за рубежом после развала СССР.
буба касторский
5573 дн. тому
Вот так - не успел получить наградное оружие от президента - и уже сдал премьера. Учитесь - вот они, примеры "командной" игры. Все предают всех.
Сергій
5573 дн. тому
То може і газ РосУкрЕнерго теж належить Хорошковському. За нашого олігархічного законодавства ми ніколи не отримаємо документального підтвердження - кому реально належить "Інтер". Проте тільки сліпий може не бачити спільних комерційних інтересів голови української митниці Хорошковського та газового олігарха Фірташа. Вони і канали разом розвивають, і газ бережуть від кабміну. Демократія в усій красі...
))))
5573 дн. тому
веселуха)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду