detector.media
23.01.2009 22:41
Тимошенко хотіла купити «Інтер» у Хорошковського?
Тимошенко хотіла купити «Інтер» у Хорошковського?

Голова Державної митної служби України Валерій Хорошковський стверджує, що прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко вела з ним переговори щодо купівлі телеканалу «Інтер», власником якого він є.

 
Про це він заявив 23 січня в ефірі ток-шоу «Свобода на Інтері», коментуючи заяву Кабінету Міністрів про те, що канал належить Дмитрові Фірташу. «Юлія Володимирівна сама вела зі мною переговори про купівлю каналу «Інтер», - сказав пан Хорошковський. Це, на його думку, доводить, що пані Тимошенко розцінює саме його як власника телеканалу.
 
Офіційно акціонерами АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (оператор каналу «Інтер»)  є ТОВ «Український медіа-проект», якому належить 61% акцій телеканалу, ВАТ «Первый канал» - 29%, ТОВ «Пегас Телебачення» - 10%. Тим часом численні джерела стверджують, що канал контролює Дмитро Фірташ. Зокрема, саме таку заяву під час програми «Свобода на Інтері» 16 січня зробив перший віце-прем’єр Олександр Турчинов, а 23 січя в ефірі програми «Шустер Live» повторила Юлія Тимошенко. «За ці (корупційні) гроші Фірташ придбав канал Інтер”, на якому з ранку до вечора поливає уряд», - сказала вона.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY