Бенкендорф: перехід Євгенія Кисельова на Перший національний - чутки

18 Січня 2013
6993
18 Січня 2013
14:13

Бенкендорф: перехід Євгенія Кисельова на Перший національний - чутки

6993
Бенкендорф: перехід Євгенія Кисельова на Перший національний - чутки

Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф називає чутками перехід колишнього автора програми «Велика політика» на телеканалі «Інтер» Євгенія Кисельова на Перший національний. Про це він сказав «Детектор медіа» особисто, коментуючи публікацію про плани російського ведучого на сайті «Обозреватель».

 

За інформацією джерел видання, Євгеній Кисельов має вести підсумкову програму на Першому національному. Однак пан Бенкендорф запевнив, що подібних домовленостей між каналом та ведучим наразі не існує.

 

 «НТКУ стрімко розвивається. А Євгеній Кисельов - професіонал у своїй справі. І я був би щасливий, якби  він робив для нас проект», - сказав він.


Нагадаємо,  телеканал «Інтер» замість «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» запустив по п'ятницях новий проект - політичне ток-шоу Анни Безулик «Справедливість».

 

Раніше Євгеній Кисельов повідомив «Детектор медіа», що  залишається в Україні і працює над новим великим телевізійним проектом. Про це він особисто розказав «Детектор медіа», однак відмовився уточнювати назву каналу та деталі нової програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6993
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кулик
4139 дн. тому
Да, Егор собирает всех медиакиллеров на УТ. Уже на Первом сумашедшие бабки и кролики за наши деньги бабло Бенику отбивают. Отрава для народа напичкана руками этого псевдопродюссера
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду