Ток-шоу Анни Безулик «Справедливість» виходитиме на «Інтері» щоп’ятниці

16 Січня 2013
10525
16 Січня 2013
11:34

Ток-шоу Анни Безулик «Справедливість» виходитиме на «Інтері» щоп’ятниці

10525
Канал поставив нове шоу у пік-прайм – 20.35
Ток-шоу Анни Безулик «Справедливість» виходитиме на «Інтері» щоп’ятниці

Нове суспільно-політичне ток-шоу «Справедливість» з Анною Безулик стартує на «Інтері» 25 січня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби каналу.

 

Програма виходитиме одразу після «Подробностей» -  у слоті 20.35-22.35.

 

Анонсуючи проект, канал наголошує, що «Справедливість» - програма для тих, хто хоче жити в Україні.  Основна мета ток-шоу - не лише розмова, а й конкретні пропозиції щодо вирішення проблем країни від політиків як з боку влади, так і з боку опозиції, а також - від експертів.

 

За форматом програма нагадуватиме  дебати, які «передбачають і гарантують рівність учасників від влади та опозиції».

 

«Формат проекту забезпечить можливість присутності в ефірі не лише політиків, але й провідних незалежних експертів, журналістів. Програма дозволить робити реальні соціологічні вимірювання бачень українців через залучення до співпраці Київського міжнародного інституту соціології, що буде додатковим фактором для визначення політиків на користь тих чи інших дій», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», з нового року «Інтер» не має наміру продовжувати співпрацю з російським ведучим і журналістом Євгенієм Кисельовим, який вів суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика» з вересня 2009 року.

 

Раніше Анна Безулик вела авторське ток-шоу «РесПубліка» на 5-му каналі.  Як стало відомо «Детектор медіа», наразі ведуча призупинила співпрацю з каналом, який планує нове політичне ток-шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10525
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4118 дн. тому
"Справедливість"? Круто. Добре, що не "Хорошковість"
НАЙДИТЕ ТРИ ОТЛИЧИЯ
4118 дн. тому
«РесПубліка з Анною Безулик» – щотижневе суспільно-політичне ток-шоу на 5 каналі про справи народу. Спектр тем – все, що насправді хвилює громадян, що є народною або суспільною справою. Драматургію програми визначає зіткнення принаймні двох різних точок зору на головне питання дискусії. Особливість формату – обов’язкова присутність «третьої», «медійної» точки зору. Щодо проблеми та версій журналістів в студії також дискутують експерти. Головне концептуальне завдання проекту «РесПубліка з Анною Безулик»: створити світ спілкування людей, здатних генерувати ідеї та сенси, що створюють нашу країну"......
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду