detector.media
18.01.2013 14:13
Бенкендорф: перехід Євгенія Кисельова на Перший національний - чутки
Бенкендорф: перехід Євгенія Кисельова на Перший національний - чутки

Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф називає чутками перехід колишнього автора програми «Велика політика» на телеканалі «Інтер» Євгенія Кисельова на Перший національний. Про це він сказав «Детектор медіа» особисто, коментуючи публікацію про плани російського ведучого на сайті «Обозреватель».

 

За інформацією джерел видання, Євгеній Кисельов має вести підсумкову програму на Першому національному. Однак пан Бенкендорф запевнив, що подібних домовленостей між каналом та ведучим наразі не існує.

 

 «НТКУ стрімко розвивається. А Євгеній Кисельов - професіонал у своїй справі. І я був би щасливий, якби  він робив для нас проект», - сказав він.


Нагадаємо,  телеканал «Інтер» замість «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» запустив по п'ятницях новий проект - політичне ток-шоу Анни Безулик «Справедливість».

 

Раніше Євгеній Кисельов повідомив «Детектор медіа», що  залишається в Україні і працює над новим великим телевізійним проектом. Про це він особисто розказав «Детектор медіа», однак відмовився уточнювати назву каналу та деталі нової програми.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY