«Батьківщина» обурена виступом Кузьміна і просить у Шустера ефір для спростування

24 Грудня 2012
4540
24 Грудня 2012
13:55

«Батьківщина» обурена виступом Кузьміна і просить у Шустера ефір для спростування

4540
«Батьківщина» обурена виступом Кузьміна і просить у Шустера ефір для спростування

Об'єднана опозиція «Батьківщина» вимагає від автора і ведучого програми «Шустер live» на Першому національному телеканалі Савіка Шустера надати представнику опозиції право виступити у спеціальному форматі для спростування інформації, яку під час ефіру 21 грудня виголосив перший заступник  генерального прокурора Ренат Кузьмін. Про це йдеться на сайті у заяві «Батьківщини».

 

«Уже не вперше різні представники влади у форматі «без опонентів» розповідають глядачам державного каналу цинічну брехню щодо опозиції та її лідера Юлії Тимошенко. Не стала винятком і остання програма цього року, коли одіозний, скомпрометований 1-ий заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін у режимі спецформату використав ефірний час, щоб вилити чергову порцію бруду і зухвалої брехні на головного політичного опонента чинної влади», - заявили у партії.

 

На думку «Батьківщини», ефір державного телеканалу, який існує завдяки платникам податків, було використано для свідомої дезінформації українців: «Зрозуміло, що наявність опонентів у студії не входила в плани ані Кузьміна, ані редакції. Цинізм останньої програми перейшов усі межі».

 

Саме тому Об'єднана опозиція просить Савіка Шустера та керівництво Першого національного телеканалу надати ефірний час (аналогічний тому, що був наданий представникам влади та в аналогічному форматі) представнику опозиції, якого визначить партія та особисто Юлія Тимошенко, для спростування неправдивої інформації, озвученої в програмі.

 

«Детектор медіа» намагається  отримати коментар у прес-секретаря «Савік Шустер студія».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду