НСЖУ та НМПУ домовилися з польськими колегами про спільні проекти

20 Грудня 2012
8212
20 Грудня 2012
11:25

НСЖУ та НМПУ домовилися з польськими колегами про спільні проекти

8212
Обговорювалися плани організації українсько-польського професійного форуму
НСЖУ та НМПУ домовилися з польськими колегами про спільні проекти

Керівники НСЖУ та Медіа-профспілки провели у Варшаві (Польща) переговори про спільні українсько-польські проекти. Про це повідомляє УНІАН.

 

Голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко та голова Незалежної медіа-профспілки Юрій Луканов провели у Варшаві переговори з президентом Асоціації польських журналістів Кшиштофом Сковронським про можливі спільні українсько-польські проекти.

 

Зокрема, учасники переговорів попередньо домовилися про проведення другого конкурсу професійної майстерності для українських журналістів. Також обговорювалися плани організації українсько-польського професійного форуму у складі приблизно 50-60 журналістів, який би розглянув українсько-польські проблеми в контексті об`єднаної Європи і якість їх висвітлення в ЗМІ.

 

За словами Юрія Луканова, наступного року попередньо планується провести дві такі зустрічі: одну у Польщі, іншу - в Україні. Обговорювалися й інші проекти, серед яких - можливість надання консультацій з боку польської сторони під час роздержавлення українських ЗМІ, стажування у Польщі для молодих українських журналістів, участь поляків у міжнародному конкурсі шкільних газет, майстер-класи відомих польських журналістів для студентів інститутів журналістики в Україні.

 

Олег Наливайко та Юрій Луканов були запрошені до Варшави для участі в традиційних урочистостях Асоціації польських журналістів з нагоди підбиття підсумків року, а також нагородження і вшанування найкращих професіоналів у польській журналістиці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8212
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Р
4152 дн. тому
Освоили бюджет! Молодцом!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду