detector.media
20.12.2012 11:25
НСЖУ та НМПУ домовилися з польськими колегами про спільні проекти
Обговорювалися плани організації українсько-польського професійного форуму

Керівники НСЖУ та Медіа-профспілки провели у Варшаві (Польща) переговори про спільні українсько-польські проекти. Про це повідомляє УНІАН.

 

Голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко та голова Незалежної медіа-профспілки Юрій Луканов провели у Варшаві переговори з президентом Асоціації польських журналістів Кшиштофом Сковронським про можливі спільні українсько-польські проекти.

 

Зокрема, учасники переговорів попередньо домовилися про проведення другого конкурсу професійної майстерності для українських журналістів. Також обговорювалися плани організації українсько-польського професійного форуму у складі приблизно 50-60 журналістів, який би розглянув українсько-польські проблеми в контексті об`єднаної Європи і якість їх висвітлення в ЗМІ.

 

За словами Юрія Луканова, наступного року попередньо планується провести дві такі зустрічі: одну у Польщі, іншу - в Україні. Обговорювалися й інші проекти, серед яких - можливість надання консультацій з боку польської сторони під час роздержавлення українських ЗМІ, стажування у Польщі для молодих українських журналістів, участь поляків у міжнародному конкурсі шкільних газет, майстер-класи відомих польських журналістів для студентів інститутів журналістики в Україні.

 

Олег Наливайко та Юрій Луканов були запрошені до Варшави для участі в традиційних урочистостях Асоціації польських журналістів з нагоди підбиття підсумків року, а також нагородження і вшанування найкращих професіоналів у польській журналістиці.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY