На БТБ стартував «Ранок з Bloomberg»

18 Грудня 2012
4459
18 Грудня 2012
12:45

На БТБ стартував «Ранок з Bloomberg»

4459
На БТБ стартував «Ранок з Bloomberg»

17 грудня на телеканалі БТБ стартував ранковий блок «Ранок з Bloomberg». За словами головного редактора каналу Світлани Коляди, це кілька ранкових програм Bloomberg Television.


Зокрема в ефір вийшли дві прямоефірні програми Bloomberg Television, які  ретранслюються на каналі з синхронним перекладом і 15-хвилинною затримкою від оригінального ефіру Bloomberg Television: «На Перший погляд» (First Look), годинна програма (ефір по буднях о 7:15) і «Зворотний відлік» (Countdown), двогодинна програма (ефір по буднях о 8:15).


 
Також з 17 грудня 2012 запустився весь цикл міжпрограмок Bloomberg Television «Інноватори». З січня 2013 року планується запуск шоу Bloomberg Television «Інтелектуальний ринг» (хронометраж проекту 55 хвилин), а також проект «Ризикові» (хронометраж проекту 30 хвилин).

 

Крім того, 17 грудня на БТБ стартували новини в прямому ефірі.

 

Нагадаємо, Канал БТБ (ТОВ «Банківське телебачення») та Bloomberg Television 12 листопада оголосили про угоду щодо поставок контенту. Телеканал БТБ отримав щоденну добірку оригінального відео, інтерв'ю та сюжетів Bloomberg Television.

 

ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн гривень статутного капіталу.

 

У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правому мовити у форматі високої чіткості HD.

 

У квітні 2012 року «Банк-TV» відкоригував програмну концепцію, зменшивши кількість інформаційно-аналітичних програм і додавши 3 години реклами на добу. У квітні ж головним продюсером каналу стала Людмила Обертинська. Головним редактором телеканалу стала Світлана Коляда, а директором - Світлана Криворучко.

 

У серпні 2012 року канал змінив логотип «Банк-TV» на БТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4459
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правда і кривда
4127 дн. тому
Ни какой блумберг не спасет... От бездарного руководства трясет "дорогой" по всем подсчетам канал БТБ. Коляда рулит...если вы не из ее песочницы, то вряд ли там приживетесь. Тетка мстит всем своим предедущим работодателям или тем, кто ее не принял на работу, от греха подальше. Поэтому бывшим сотрудникам каналов "из черных списков", которые придумала она сама лучше туда не соваться. Мало того, что она не профессионал, как журналист, вообще. Она далека от экономического контента.Профессионалов увольняют пачками. К тому же ведет она себя никак шеф-редактор. Она примеряет корону директора. Так что Светлане Криворучко следует поберечь свое кресло, от лап Коляды. Иначе в один прекрасный день, ее тезка скажет - ты не отвечаешь нашим критериям и и высоким параметрам. Вот только высокие параметры в экономичсекой журналистике самой Светлане Коляде никогда не взять...Не исключаю, что это ее дембельский аккорд в профессии. Так как на рынке ее саодурство и полный не профессионализм известен многим. И для многих загадка как она попала на БТБ. К сожалению на ум приходит одна цель: помочь отмыть деньги, которые выделяют на вновь созданое медиа и завалить канал, так как по сути он никому не нужен...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду