Новини на БТБ вестимуть Вікторія Третьяк і Катерина Романюк

7 Грудня 2012
9450
7 Грудня 2012
15:35

Новини на БТБ вестимуть Вікторія Третьяк і Катерина Романюк

9450
Новини на БТБ вестимуть Вікторія Третьяк і Катерина Романюк

17 грудня на каналі Національного банку України БТБ стартують новини в прямому ефірі. Ведучими новин стали Вікторія Третьяк, яка раніше працювала на каналі UBR, та одеситка Катерина Романюк. Про це «Детектор медіа» дізналася у головного редактора телеканалу Світлана Коляди.

 

Протягом дня, за інформацією головного редактора, виходитимуть чотири 10-хвилинні випуски та один 20-хвилинний.

 

На каналі триває облаштування нової великої студії. Як повідомила Світлана Коляда, планується, що канал почне мовити з нової студії в січні 2013 року.

 

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн грн статутного капіталу.

 

У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правом мовити у форматі високої чіткості HD.

 

У квітні 2012 року «Банк-TV» відкоригував програмну концепцію, зменшивши кількість інформаційно-аналітичних програм і додавши 3 години реклами на добу. У квітні головним продюсером каналу стала Людмила Обертинська. Головним редактором телеканалу стала Світлана Коляда, а директором - Світлана Криворучко.

 

У травні Нацбанк за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Комтел системи мовлення» на постачання радіо і телепередавальної апаратури для свого каналу та послуги з її налаштування на суму 71,33 млн грн.

 

Канал БТБ (ТОВ «Банківське телебачення») та Bloomberg Television 12 листопада оголосили про угоду щодо поставок контенту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9450
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду