«Радіо Ера» в новому проекті обіцяє не чіпати «брудну білизну» публічних людей

28 Листопада 2012
5161
28 Листопада 2012
13:35

«Радіо Ера» в новому проекті обіцяє не чіпати «брудну білизну» публічних людей

5161
«Радіо Ера» в новому проекті обіцяє не чіпати «брудну білизну» публічних людей

«Радіо Ера» запускає новий проект-інтерв'ю з публічними людьми «Від щирого серця». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Перший випуск вийде 28 листопада о 20.08, надалі транслюватиметься о цій порі щосереди. Автор і ведуча - журналістка радіостанції Ярина Лазько. Програма побудована за принципом розгорнутого інтерв'ю. Її автор ставить за мету показати «людину з телевізора» під іншим кутом зору.

 

«Відомі люди, їхні дії та слова часто викликають критику у слухачів, адже вони озвучують або непопулярні, або відверто неправдиві речі. Але у кожного з них є не тільки професійна діяльність. Тому захотілося відкрити інший бік їхнього життя, показати душевну складову, тим більше, що люди вже відверто втомилися від політики», - сказала Ярина Лазько. При цьому вона додає, що не «копирсатиметься у брудній білизні».

 

Пані Лазько  сказала, що враховуватиме побажання аудиторії щодо гостей ефіру. Однак сама журналістка хотіла б поспілкуватись з кардиналом Любомиром Гузаром, екс-прем'єром Юлією Тимошенко та з Президентом Віктором Януковичем.

 

Гостею першого ефіру програми «Від щирого серця» буде Ганна Герман - керівник Головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань Адміністрації Президента України 2010-2012 роках.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5161
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду