detector.media
28.11.2012 13:35
«Радіо Ера» в новому проекті обіцяє не чіпати «брудну білизну» публічних людей

«Радіо Ера» запускає новий проект-інтерв'ю з публічними людьми «Від щирого серця». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Перший випуск вийде 28 листопада о 20.08, надалі транслюватиметься о цій порі щосереди. Автор і ведуча - журналістка радіостанції Ярина Лазько. Програма побудована за принципом розгорнутого інтерв'ю. Її автор ставить за мету показати «людину з телевізора» під іншим кутом зору.

 

«Відомі люди, їхні дії та слова часто викликають критику у слухачів, адже вони озвучують або непопулярні, або відверто неправдиві речі. Але у кожного з них є не тільки професійна діяльність. Тому захотілося відкрити інший бік їхнього життя, показати душевну складову, тим більше, що люди вже відверто втомилися від політики», - сказала Ярина Лазько. При цьому вона додає, що не «копирсатиметься у брудній білизні».

 

Пані Лазько  сказала, що враховуватиме побажання аудиторії щодо гостей ефіру. Однак сама журналістка хотіла б поспілкуватись з кардиналом Любомиром Гузаром, екс-прем'єром Юлією Тимошенко та з Президентом Віктором Януковичем.

 

Гостею першого ефіру програми «Від щирого серця» буде Ганна Герман - керівник Головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань Адміністрації Президента України 2010-2012 роках.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY