Одеський телеканал «АРТ» розпустив колектив через фінансові проблеми?

28 Листопада 2012
4989
28 Листопада 2012
12:54

Одеський телеканал «АРТ» розпустив колектив через фінансові проблеми?

4989
Одеський телеканал «АРТ» розпустив колектив через фінансові проблеми?

Одеський канал «АРТ» припинив виробництво власних програм через фінансові проблеми.  Про це з посиланням на власні джерела повідомляє  сайт «Думская.net».

 

«Детектор медіа» намагалась зв'язатись з керівниками каналу «АРТ», однак  на  телекомпанії повідомили, що керівництво відсутнє і спростувати або  підтвердити цю інформацію ніхто не зможе.

 

За інформацією інтернет-видання, телекомпанія припиняє виробництво власних програм. Журналістів і частину технічного персоналу телеканалу відправили в неоплачувану відпустку. Однак з ефіру «АРТ» не зникне і замість ексклюзивної продукції буде транслювати новини та програми каналу «Град».

 

Як повідомляє видання, телеканал «АРТ» належить меру Одеси Олексію Костусєву,  у 2002-2004 роках 61% статутного капіталу компанії перейшов під  його контроль.

 

Відповідно до держреєстру Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, власниками телекомпанії є Анатолій Балінов (частка статутного фонду - 19,00 %), Анатолій Щербак  (62,00 %) та Сергій Дякун (19,00 %).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4989
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду