detector.media
28.11.2012 12:54
Одеський телеканал «АРТ» розпустив колектив через фінансові проблеми?

Одеський канал «АРТ» припинив виробництво власних програм через фінансові проблеми.  Про це з посиланням на власні джерела повідомляє  сайт «Думская.net».

 

«Детектор медіа» намагалась зв'язатись з керівниками каналу «АРТ», однак  на  телекомпанії повідомили, що керівництво відсутнє і спростувати або  підтвердити цю інформацію ніхто не зможе.

 

За інформацією інтернет-видання, телекомпанія припиняє виробництво власних програм. Журналістів і частину технічного персоналу телеканалу відправили в неоплачувану відпустку. Однак з ефіру «АРТ» не зникне і замість ексклюзивної продукції буде транслювати новини та програми каналу «Град».

 

Як повідомляє видання, телеканал «АРТ» належить меру Одеси Олексію Костусєву,  у 2002-2004 роках 61% статутного капіталу компанії перейшов під  його контроль.

 

Відповідно до держреєстру Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, власниками телекомпанії є Анатолій Балінов (частка статутного фонду - 19,00 %), Анатолій Щербак  (62,00 %) та Сергій Дякун (19,00 %).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY