В’ячеслав Булавін залишає «Медіа Групу Україна»

26 Листопада 2012
8382
26 Листопада 2012
12:24

В’ячеслав Булавін залишає «Медіа Групу Україна»

8382
На його місце прийде Вероніка Радченко
В’ячеслав Булавін залишає «Медіа Групу Україна»

В'ячеслав Булавін, керівник сейлз-хаусу «Медіапартнерство» холдингу «Медіа Група Україна» (МГУ), залишає свою посаду. Цю інформацію газети «Коммерсантъ» «Детектор медіа» підтвердив пан Булавін особисто.

 

Він працюватиме в МГУ до кінця року, оскільки такий строк контракту. Хоча вже з 15 грудня місце пана Булавіна займе Вероніка Радченко, яка нині обіймає посаду баїнг-директора четвертого за оборотами рекламно-комунікаційного холдингу Aegis Media / GMG. CEO Aegis Media / GMG Олександр Гороховський підтвердив «Коммерсанту» інформацію про призначення Вероніки Радченко в МГУ.

 

В'ячеслав Булавін залишає компанію через зміну стратегії продажу реклами: за даними «Коммерсанта», наступного року МГУ планує об'єднатися з альянсом телевізійних груп «Інтер» і StarLightMedia. «У межах нових схем діяльності я надто важковаговик рекламний. Покоління змінюються, стратегії змінюються, підходи змінюються. Це життя, яке веде до зміни облич», - прокоментував він «Детектор медіа» причини свого відходу.

 

В'ячеслав Булавін працював в МГУ із серпня 2009 року, коли очолив департамент продажів каналу «Україна», а згодом - сейлз-хаус МГУ «Медіапартнерство». До цього він був керівником сейлз-хаусу «Відео інтернешнл - Пріоритет», що продавав рекламу на низці каналів, зокрема й «1+1».

 

«Я дуже спокійний щодо свого майбутнього. Усе колись завершується. Планую відпочити, а паралельно подумати», - сказав пан Булавін про свої подальші плани.

 

На запитання, чи планує він залишатися в Україні, чи їхати працювати за кордон, пан Булавін відповів, що це питання відкрите. «Моя ситуація добре описується словами Мандельштама: "Впереди густой туман клубится, и пустая клетка позади"».

 

Нагадаємо, у жовтні «Медіа Група Україна» призначила комерційного директора, яким став Володимир Квашин.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8382
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду