detector.media
26.11.2012 13:05
«Медіа Група Україна» може приєднатися до рекламного альянсу «Інтера» і StarLightMedia?
МГУ завершує рекламну співпрацю з «1+1»

Телевізійний холдинг «Медіа Група Україна» (МГУ) наступного року планує відмовитися від партнерства з групою «1+1» і веде переговори про приєднання до альянсу телевізійних груп «Інтер» і StarLightMedia. Про це пише газета «Коммерсантъ» з посиланням на джерело в групі.

 

Досі «Медіа Група Україна» співпрацювала в продажах реклами з «1+1». Однак, за словами комерційного директора «1+1» Валерія Варениці, термін її угоди з МГУ закінчується в кінці року, а про продажі реклами в наступному році групи домовляються вже окремо.

 

За словами джерела в МГУ, тепер вона планує приєднатися до альянсу двох найбільших гравців - StarLightMedia та «Інтера». «Жодна з трьох груп поки не оголосила умови розміщення реклами в наступному році, оскільки вони все ще домовляються про розподіл прибутків всередині нового альянсу», - каже засновник і гендиректор агентства Maxus-Sigma (входить в холдинг GroupM) Денис Лазуренко.

 

Яким буде розподіл коштів між партнерами, поки невідомо.

 

Група вирішила змінити партнерів, оскільки в альянсі з «1+1» не виконала закладені на початку року плани по прибутку, стверджує джерело в МГУ. «Протягом майже всього року, за винятком періоду чемпіонату Євро-2012, канали МГУ заповнювалися набагато гірше, ніж канали "1 +1"», - стверджує джерело. Заповнюваність «1+1» у цьому році сягала майже 100%, МГУ - 60-70%.

 

У прес-службі МГУ інформацію «Коммерсанта» не коментують, назвавши її домислами.

 

У 2011 році МГУ вже мала рекламні домовленості з «Інтером» і StarLightMedia, але через рік приєдналася до «1+1».

 

Зі зміною стратегії продажу реклами, за даними газети, був не згоден керівник сейлз-хаусу МГУ «Медіапартнерство» В'ячеслав Булавін, який залишає холдинг.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY