Інформагентство «Інтерфакс-Україна» оновило свій сайт

19 Листопада 2012
7681
19 Листопада 2012
18:14

Інформагентство «Інтерфакс-Україна» оновило свій сайт

7681
Редизайн сайту відбувся з огляду відвищення юзабіліті
Інформагентство «Інтерфакс-Україна» оновило свій сайт

Інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» здійснило редизайн свого сайту - interfax.com.ua. Про це йдеться у повідомленні агентства.

 

Таким чином агентство, за повідомленням, прагнуло зробити сайт більш зручним для передплатників, широкої аудиторії і рекламодавців. Особливу увагу приділено соціальним функціям та навігації.

 

«Оновлення веб-сайту приурочене до 20-річного ювілею інформаційного агентства, який відзначається 23 листопада. Перезапуск сайту - це не кінець тривалої роботи, а скоріше її початок. Наші клієнти залишаються для нас пріоритетом, але агентство має намір приділяти більше уваги і тим, хто користується Інтернетом для пошуку інформації, насамперед, суспільно-політичної», - запевняє ресурсу генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7681
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду