Помер заступник директора «Інтерфакс-Україна» В’ячеслав Шматков. Прощання – 21 лютого

20 Лютого 2012
10627
20 Лютого 2012
17:52

Помер заступник директора «Інтерфакс-Україна» В’ячеслав Шматков. Прощання – 21 лютого

10627
Помер заступник директора «Інтерфакс-Україна» В’ячеслав Шматков. Прощання – 21 лютого

17 лютого на 44-му році життя помер заступник директора агентства «Інтерфакс-Україна» В'ячеслав Шматков. Про це повідомляє сайт інформагентства.

 

«Протягом 15 років В'ячеслав був одним з керівників випуску агентства і створив "Інтерфакс-Україна" таким, яким він є, - зазначають колеги. - Всі ці роки він був прикладом професіоналізму та самовідданості. Його вклад в нашу спільну справу переоцінити неможливо. Пам'ять про В'ячеслава - високого професіонала і нашого товариша назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав».

 

Церемонія прощання з В'ячеславом Шматковим відбудеться у вівторок, 21 лютого, об 11:00 у ритуальному залі моргу 3-ї міської лікарні за адресою вул. Петра Запорожця, 26.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним і колегам В'ячеслава Шматкова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10627
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Людмила19
4470 дн. тому
Перші кроки в журналістиці Слава Шматков робив саме у нас - у Запоріжжі, на обласному радіо. Він був щирим колегою, добрим другом і надійним товаришем. Переїхавши до Києва , Славко не забував своїх запорізьких колег-радійників, дзвонив , аби привітати зі святами чи просто підтримати у скрутну хвилину. Багато хто з нас спілкувався з Вячеславом і в останній тиждень його життя...Висловлюємо щирі співчуття рідним нашого товариша. Пам"ять про Славу Шматкова ми збережемо у своїх серцях. Запорізькі колеги.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду