«Картель» запустила жіночий журнал про квіти та котів

12 Листопада 2012
7737
12 Листопада 2012
16:52

«Картель» запустила жіночий журнал про квіти та котів

7737
Видавничий дім «Картель» почав випускати новий жіночий журнал «Цветы, коты и ты». Про це йдеться у повідомленні компанії
«Картель» запустила жіночий журнал про квіти та котів

За словами головного редактора  журналу Олени Жоги, видання має на меті допомогти читачкам «зрозуміти потреби і сподівання своїх улюблених квітів і котів»,  а також міститиме матеріали з «безцінними порадами», серед яких секрети догляду за собою, здоров'я і настрій, майстер-класи, рецепти, рекомендації тощо.

 

Вартість журналу 4 гривні 75 копійок, наклад 120 тисяч. Розповсюджуватиметься у  різних місцях продажу преси (кіоски, супермаркети тощо) по всій Україні.

 

Нагадаємо, видавничий дім  «Картель» випускає щотижневі ділові видання «Деловая столица» та «Власть денег», альманах «Секрети «Худнемо легко», журнали « Худеем легко», «Вокруг света» (українське видання), «Раиса Захаровна», «Рецепты и кроссворды», «Съесть, чтобы похудеть», «Дом, дача и огород впридачу»,  газету «Первая Крымская»; журнал «АСС», каталог проектів «Дом.ua», «Украинский строительный каталог» та «Ландшафт. Дизайн», «Усадьба. Сад. Огород. Своими руками»; а також каталоги «Перепланировка квартир», «Кухня и ванная», «Мебель года».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7737
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду