У «Картель-преса Торм» змінився директор

7 Вересня 2011
13232
7 Вересня 2011
11:04

У «Картель-преса Торм» змінився директор

13232
У «Картель-преса Торм» змінився директор

Директором київської мережі з продажу преси «Картель-пресса Торм» призначено Наталю Горобець замість Наталі Шокарєвої. Про це повідомляє прес-служба групи компаній «Картель».  

 

Зміни відбулися 7 вересня.

 

Як зазначається у повідомленні, змінити керівника компанії її власник вирішив за результатами першого півріччя діяльності.

 

До цього призначення Наталія Горобець працювала керівником торгового департаменту ТОВ «Картель-преса», займалася управлянням і розвитком мережі кіосків у Києві. Її загальний стаж у сфері торгівлі пресою - 10 років.

 

Також компанія змінила адресу. Тепер вона перебуває на вулиці Фрунзе, 62-В.

 

Нагадаємо, «Картель» придбав мережу роздрібної торгівлі пресою «Торм» на початку 2008 року.

 

Інвестиційна група «Картель» поєднує видавничий бізнес, «Всеукраинское подписное агентство» і торговий дім «Картель-пресса» (до якого входить «Картель преса ТОРМ»), рекламные агентства «МАЙ» та «МАГ». Випускає ділові тижневики «Деловая столица» та «Власть денег»; глянцеві журнали Diva, «Diva. Худеем легко», «Вокруг света. Украинское издание», газету «Первая Крымская», архітектурно-будівельні журнали «АСС», «Кухня и ванная», «Украинский строительный каталог», «Мебель года», каталог проектів «Дом.ua», каталоги дизайн-проектів «Перепланировка квартир» та «Ландшафт. Дизайн».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13232
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду