«Картель» запустив діловий портал depo.ua. Головред - Ярослава Карибіна

2 Лютого 2012
7749
2 Лютого 2012
14:39

«Картель» запустив діловий портал depo.ua. Головред - Ярослава Карибіна

7749
«Картель» запустив діловий портал depo.ua. Головред - Ярослава Карибіна

Видавничий дім «Картель» створив діловий портал «ДеПо» (http://www.depo.ua/), повідомляє прес-служба компанії.

 

Центральне місце порталу займають власні матеріали - ексклюзивні статті (написані спеціально для порталу) авторів тижневиків «Деловая столица» і «Власть денег», що їх випускає видавництво.

 

Також на сайті є архів «Деловой столицы» і «Власти денег» за 10 років. У стрічці новин містяться матеріали інформагентств, новини держорганів, компаній, партій, інших інформаційних сайтів.

 

Головним редактором проекту стала Ярослава Карибіна, колишній головред liga.net і виконавчий директор ЛІГАБізнесІнформ, повідомили «Детектор медіа» у видавництві.

 

«Редакция портала не планирует составить конкуренцию Facebook, но рассчитывает, что  новый портал станет онлайн-площадкой для профессионалов различных сфер деятельности, экспертов и специалистов, где они смогут обсуждать актуальные вопросы, обмениваться опытом, а также для тех, кто всегда стремится быть в курсе последних событий», - зазначається у повідомленні видавця.

 

Як писала ТК, у січні «Деловая столица» створила iPad-версію.

 

До групи «Картель» входять видавничий дім «Картель», «Всеукраїнське передплатне агентство» і «Торговий дім "Картель"», а також рекламні агентства «МАЙ» і «МАG».

ВД «Картель» випускає ділові тижневики «Деловая столица» і «Власть денег»; журнали «Худеем легко», «Вокруг света» (українське видання); газету «Первая Крымская»; журнал «АСС», каталог проектів «Дом.ua», «Украинский строительный каталог» і «Ландшафт. Дизайн»; каталоги «Перепланировка квартир», «Кухня и ванная», «Мебель года».

У 2011 році вийшли нові видання: журнал «Усадьба. Сад. Огород. Своими руками» і альманах «Секреты «Худеем легко», почав роботу будівельний портал http://www.accbud.ua/, а в січі 2012 стартував жіночий портал http://www.cherrylady.ua/.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7749
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
N
4485 дн. тому
Картелю это не поможет
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду