Нове шоу «Червоне чи чорне?» стало лідером прайм-тайму в аудиторії 18+

12 Листопада 2012
2184
12 Листопада 2012
16:04

Нове шоу «Червоне чи чорне?» стало лідером прайм-тайму в аудиторії 18+

2184
Новий проект «Інтера» взяв частку, яка вища за середню для цього телеканалу, і лідирував у прайм-таймі у віковій аудиторії 18+ (вибірка «Вся Україна»)
Нове шоу «Червоне чи чорне?» стало лідером прайм-тайму в аудиторії 18+

10 листопада прем'єра шоу «Червоне чи чорне?» на «Інтері» взяла рейтинг 6,77% та частку 16,24% серед комерційної аудиторії каналу віком 18+ (вибірка «50 тис.+»).

 

За вибіркою «Вся Україна» показники ще вищі - рейтинг 7,86%, частка 18,65%.

 

Такі дані вимірювань перевищили середні показники каналу минулого тижня (5-11 листопада): «Інтер» мав частку 16,13% за «Всією Україною» та 14,5% за вибіркою «50 тис.+».

 

Також програма «Червоне чи чорне?» мала високі показники і за аудиторією віком 18-54: за вибіркою «Вся Україна» - 17,15%, а за «50 тис.+» - 13, 93%.

 

Шоу вийшло у слоті 20.25-22.22. У цьому ж часовому проміжку на найближчих каналах-конкурентах «Інтера» виходили «Операція «Краса» і художній фільм «Нокаут» («1+1») та «Х-фактор-3» і «Моя правда» (СТБ).

 

«Інтеру» вдалось випередити у згаданому слоті усі телеканали - хоча лише за аудиторією віком 18+ («Вся Україна»). А в віковій аудиторії 18+ (вибірка «50 тис.+») і 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+») лідирував СТБ.

 

Нагадаємо, шоу «Червоне чи чорне?» - це адаптація формату Red or Black компанії ITV Studios Global Entertainment. Проект створений як віртуальне мега-казино, робити ставки в якому можуть відразу кілька тисяч учасників. Суть кожного випробування в ігровому шоу - правильно зіграти в мега-рулетці, поставивши на «червоне» чи «чорне». Учасники шоу змагатимуться за мільйон гривень. Ведучі - Володимир Зеленський та Дмитро Шепелєв.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+ (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2184
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ola
4175 дн. тому
Молодцы!! Тонкое шоу, яркие эмоции, переживала всю передачу. Рада, что на нашем телевидении наконец-то появилось что-то нормальное.
зритель
4175 дн. тому
Помпезно, красиво, шик высшего пилотажа. В финале всегда побеждает эмоция, драма, мечта матери забрать сына... Так трогательно и по драматургии очень правильно. Молодцы!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду