«Інтер» адаптуватиме формат Red or Black

17 Березня 2012
10201
17 Березня 2012
08:53

«Інтер» адаптуватиме формат Red or Black

10201
«Інтер» адаптуватиме формат Red or Black
Телеканал «Інтер» придбав формат гейм-шоу Red or Black і адаптуватиме його на осінь. Про це генеральний продюсер каналу Володимир Зеленський повідомив 16 березня під час презентації для рекламодавців.

Як вже писала «Детектор медіа», шоу Red or Black (ITV Studios Global Entertainment)  за принципом казино пропонує учасникам зробити ставку на правильний колір.

«Це дуже азартне шоу», - відзначив пан Зеленський. За його словами, з ведучими для проекту канал уже визначився. Однак про хто саме ними буде, не уточнив.  

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10201
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду