detector.media
08.11.2012 12:10
«1+1» запустив безкоштовну газету про «Київ вечірній» – як «Інтер»

Продакшн-компанія «Студія Квартал-95» і телеканал «1+1» випустять газету «Дев'яностоп'ятниця». По це повідомляє прес-служба каналу.

 

Газета розповсюджуватиметься безкоштовно біля 10 найбільших станцій метрополітену у Києві: «Вокзальна», «Лісова», «Петрівка», «Лівобережна», «Дарниця», «Мінська», «Академмістечко», «Лук'янівська», «Чернігівська» та «Контрактова площа».

 

Перший випуск вийде 9 листопада. Її роздаватимуть із 7:00 до 10:00 та з 16:00 до 19:00. Також газету можна буде скачати в п'ятницю ввечері на сайті «1+1».

 

«У першому випуску читачі дізнаються, хто навчив Сергія Звєрєва в дитинстві матірним віршам. А також прочитають інтерв'ю з ведучим "Вечірнього Києва" Валерієм Жидковим, який розповість, чому його шанувальниці не закидають його трусиками і як реагують зіркові гості на жарти артистів "Студії Квартал-95"», - йдеться в повідомленні каналу.

 

 


 

 

Раніше газету «Вечерка» про «Київ вечірній» випускала піар-служба каналу «Інтер», на якому виходило це шоу. У газеті виходили інтерв'ю із зірками, цікавинки про їхні біографії, інтерактивні конкурси, гороскоп, рубрики «запитання - відповіді» тощо. Видання виходило щотижня накладом 100 тис. копій і розповсюджувалось безкоштовно у великих містах у метро, на авто- та залізничних вокзалах тощо. А також шляхом direct mail.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY