«Весільний розмір» виходитиме на «Інтері» в ранковому слоті неділі

6 Листопада 2012
6766
6 Листопада 2012
19:20

«Весільний розмір» виходитиме на «Інтері» в ранковому слоті неділі

6766
Шоу створено за бельгійським форматом Back in a Wedding Shape
«Весільний розмір» виходитиме на «Інтері» в ранковому слоті неділі

Реаліті-шоу «Весільний розмір» стартує на телеканалі «Інтер» 18 листопада. Про це повідомляє пресс-служба каналу.

 

Програма вийде об 11:20 і надалі транслюватиметься у цьому ж слоті щонеділі.

 

«Весільний розмір», як уже повідомляла «Детектор медіа», вестиме олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Катерина Серебрянська.

 

 


 

Проект створюється за бельгійським форматом Back in a Wedding Shape. «Весільний розмір» має на меті допомогти налагодити сімейне життя парам із зайвою вагою.

 

«Загальновідомий факт, що після весілля багато людей схильні віддаватися нездоровим звичкам. Вони все пускають на самоплив, набирають вагу, втрачають запал і пристрасть, і не дбають про те, щоб залишатися привабливими для своєї другої половинки», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Упродовж 8 тижнів з героями програми працюватимуть дієтологи, спортивні тренери, психологи, лікарі, дизайнери. І якщо через 8 тижнів герої зможуть знову одягнути свої весільні вбрання, то вони вирушать у романтичну подорож до Парижа.

 

Серед учасників програми будуть і 50-річні пари, які вже піклуються про онуків, і молоді подружжя, які прожили в шлюбі всього лише 5-6 років, але вже знаходяться на межі розлучення.

 

Формат Back in a Wedding Shape уперше запущений на бельгійському телеканалі VTM наприкінці 2007 року. У 2011-му телешоу вдало стартувало в ефірі телеканалу Galavision у США. Формат поширює компанія Sparks Network.

 

 


 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6766
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду