«1+1» свідомо відмовився від безпосередньої участі політиків у «Виборах 2012»

29 Жовтня 2012
4702
29 Жовтня 2012
18:37

«1+1» свідомо відмовився від безпосередньої участі політиків у «Виборах 2012»

4702
«1+1» свідомо відмовився від безпосередньої участі політиків у «Виборах 2012»

«1+1» свідомо відмовився від безпосередньої участі політиків у студії політичного шоу каналу «Вибори 2012» 28 жовтня. Про це повідомила шеф-редактор ТСН Тетяна Пушнова.

 

«Вони включилися наживо зі своїх штабів лише для того, щоб глядач міг побачити їх першу емоційну реакцію на результати екзит-полів. Політичне шоу "Вибори 2012" робилося силами Телевізійної служби новин "1+1". І саме журналісти ТСН розповідали про хід виборчої кампанії в різних регіонах України та світу. І саме завдяки ним ми створили яскраве інформаційне шоу», - зазначила пані Пушнова.

 

Політичне шоу «Вибори 2012» 28 жовтня в прямому ефірі вели 28 жовтня в прямому ефірі Алла Мазур та Руслан Сенічкін.

 

Загалом лідери всіх партій, що проходять у парламент за результатами екзит-полів, вийшли в ефір «Виборів 2012» у прямих включеннях зі штабів. При цьому «1+1» першим показав реакції на результати екзит-полів лідерів партій-новачків УДАР та ВО «Свобода» - Віталія Кличка й Олега Тягнибока, повідомляє прес-служба каналу.

 

Результати екзит-полів канал оголосив рівно о 20.00, відразу після закриття виборчих дільниць. Спершу в ефірі озвучили дані екзит-полу, який спеціально на замовлення «1+1» робив центр «Соціальний моніторинг», а далі - дані Всеукраїнського телевізійного екзит-полу TNS і SOCIS, проведеного на замовлення каналів ICTV, «Інтер», «1+1».

 

Рівень підтримки виборцями партій УДАР і ВО «Свобода» став несподіваним навіть для соціологів. Про це в ефірі заявила керівник центру «Соціальний моніторинг» Ольга Балакірєва. «Від УДАРу очікували вищих, а від ВО "Свобода" нижчих показників», - зазначила вона.

 

Під час «Виборів 2012» у прямих включеннях зі штабів в ефір виходила і світський хронікер Катя Осадча. А на завершення проекту «1+1» показав ріаліті «Депутат під ключ», у якому політтехнологи створили депутатів зі звичайних перехожих.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4702
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
христя
4195 дн. тому
раджу переглянути-)) я сміялась довго. http://1plus1.pl.ua/news/2012-10-29-3057
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду