detector.media
29.10.2012 18:37
«1+1» свідомо відмовився від безпосередньої участі політиків у «Виборах 2012»

«1+1» свідомо відмовився від безпосередньої участі політиків у студії політичного шоу каналу «Вибори 2012» 28 жовтня. Про це повідомила шеф-редактор ТСН Тетяна Пушнова.

 

«Вони включилися наживо зі своїх штабів лише для того, щоб глядач міг побачити їх першу емоційну реакцію на результати екзит-полів. Політичне шоу "Вибори 2012" робилося силами Телевізійної служби новин "1+1". І саме журналісти ТСН розповідали про хід виборчої кампанії в різних регіонах України та світу. І саме завдяки ним ми створили яскраве інформаційне шоу», - зазначила пані Пушнова.

 

Політичне шоу «Вибори 2012» 28 жовтня в прямому ефірі вели 28 жовтня в прямому ефірі Алла Мазур та Руслан Сенічкін.

 

Загалом лідери всіх партій, що проходять у парламент за результатами екзит-полів, вийшли в ефір «Виборів 2012» у прямих включеннях зі штабів. При цьому «1+1» першим показав реакції на результати екзит-полів лідерів партій-новачків УДАР та ВО «Свобода» - Віталія Кличка й Олега Тягнибока, повідомляє прес-служба каналу.

 

Результати екзит-полів канал оголосив рівно о 20.00, відразу після закриття виборчих дільниць. Спершу в ефірі озвучили дані екзит-полу, який спеціально на замовлення «1+1» робив центр «Соціальний моніторинг», а далі - дані Всеукраїнського телевізійного екзит-полу TNS і SOCIS, проведеного на замовлення каналів ICTV, «Інтер», «1+1».

 

Рівень підтримки виборцями партій УДАР і ВО «Свобода» став несподіваним навіть для соціологів. Про це в ефірі заявила керівник центру «Соціальний моніторинг» Ольга Балакірєва. «Від УДАРу очікували вищих, а від ВО "Свобода" нижчих показників», - зазначила вона.

 

Під час «Виборів 2012» у прямих включеннях зі штабів в ефір виходила і світський хронікер Катя Осадча. А на завершення проекту «1+1» показав ріаліті «Депутат під ключ», у якому політтехнологи створили депутатів зі звичайних перехожих.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY