StarLightMedia змінює цінову політику для рекламодавців

26 Жовтня 2012
7804
26 Жовтня 2012
12:04

StarLightMedia змінює цінову політику для рекламодавців

7804
У 2013 році телегрупа прогнозує зростання телевізійного рекламного ринку на 25%
StarLightMedia змінює цінову політику для рекламодавців

Медіахолдинг StarLightMedia оголошує нову цінову політику для рекламодавців. Про це під час презентації повідомив директор сейлз-хаусу StarLight Sales Андрій Партика.

 

«Ми почули голос рекламодавця, і розуміємо, що система продажів, яка є на сьогодні, потребує змін. Зі свого боку на наступний рік ми обіцяємо, що рекомендуватимемо більше гарантій, більше прогнозованої ціни та більше якості розміщення», - запевнив пан Партика.

 

За його словами, на ціни для рекламодавців впливатиме період укладання угоди. Зокрема, для угод, які укладатимуться до 31 грудня 2012 року, передбачається інфляція на рівні 20%. Для контрактів, укладених до лютого 2013 року - 30%. «На пізні угоди, які укладатимуться наприкінці року, восени, ціни будуть іншими», - додав пан Партика.

 

У 2013 році телевізійний рекламний ринок, за прогнозами Андрія Партики, зросте на 25%. «Потенціал цього року не до кінця використаний. Були ознаки цінової війни. Ми її зі свого боку завершуємо. Наступного року ми очікуємо 25%, а далі поступово темпи будуть знижуватись. Однак вони все одно будуть помірковано високі», - сказав пан Партика. За його словами, рекламодавці продають та заробляють більше, і телебачення очікуватиме цих інвестицій.

 

Директор телегрупи StarLightMedia Володимир Бородянський прогнозує зростання телевізійного рекламного ринку на найближчі п'ять років у середньому 20-21% на рік. «Десь більше, десь менше, але в середньому, зростання має бути таке», - наголосив він.

 

У 2012 році ринок телевізійної реклами, за словами пана Партики, виріс на 10% і досяг 3,5 млрд гривень, без урахування податків.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду