detector.media
26.10.2012 12:04
StarLightMedia змінює цінову політику для рекламодавців
У 2013 році телегрупа прогнозує зростання телевізійного рекламного ринку на 25%

Медіахолдинг StarLightMedia оголошує нову цінову політику для рекламодавців. Про це під час презентації повідомив директор сейлз-хаусу StarLight Sales Андрій Партика.

 

«Ми почули голос рекламодавця, і розуміємо, що система продажів, яка є на сьогодні, потребує змін. Зі свого боку на наступний рік ми обіцяємо, що рекомендуватимемо більше гарантій, більше прогнозованої ціни та більше якості розміщення», - запевнив пан Партика.

 

За його словами, на ціни для рекламодавців впливатиме період укладання угоди. Зокрема, для угод, які укладатимуться до 31 грудня 2012 року, передбачається інфляція на рівні 20%. Для контрактів, укладених до лютого 2013 року - 30%. «На пізні угоди, які укладатимуться наприкінці року, восени, ціни будуть іншими», - додав пан Партика.

 

У 2013 році телевізійний рекламний ринок, за прогнозами Андрія Партики, зросте на 25%. «Потенціал цього року не до кінця використаний. Були ознаки цінової війни. Ми її зі свого боку завершуємо. Наступного року ми очікуємо 25%, а далі поступово темпи будуть знижуватись. Однак вони все одно будуть помірковано високі», - сказав пан Партика. За його словами, рекламодавці продають та заробляють більше, і телебачення очікуватиме цих інвестицій.

 

Директор телегрупи StarLightMedia Володимир Бородянський прогнозує зростання телевізійного рекламного ринку на найближчі п'ять років у середньому 20-21% на рік. «Десь більше, десь менше, але в середньому, зростання має бути таке», - наголосив він.

 

У 2012 році ринок телевізійної реклами, за словами пана Партики, виріс на 10% і досяг 3,5 млрд гривень, без урахування податків.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY