Міносвіти хоче рекламувати українську освіту у Казахстані, Білорусі та Азербайджані за 4,98 млн грн

1 Жовтня 2012
4785
1 Жовтня 2012
12:02

Міносвіти хоче рекламувати українську освіту у Казахстані, Білорусі та Азербайджані за 4,98 млн грн

4785
Рекламою займеться ТОВ «Євромедіа Компані»
Міносвіти хоче рекламувати українську освіту у Казахстані, Білорусі та Азербайджані за 4,98 млн грн

Державне підприємство «Інформаційно-іміджевий центр» Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України замовила ТОВ «Євромедіа Компані» проведення рекламної кампанії у засобах масової інформації, розрахованих на закордонну аудиторію. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Угода укладена за результатами тендеру 18 вересня, її вартість склала 4,98 млн грн за умовами угоди, до кінця року має бути проведена рекламна компанія у двох з трьох запропонованих міністерством країн - Казахстані, Білорусі та Азербайджані. Вибір країн має здійснити виконавець.

 

За інформацією видання, передбачається що найбільш витратним буде зйомка й розміщення у телеефірі цих країн інтелектуально-ігрової телепрограми за участі учнів випускних класів (по шість випусків по 45 хвилин для кожної з країн).

 

Також передбачено створення контенту (загальний обсяг україномовних текстів повинен складати не менше 50 тис. знаків), наповнення інтернет-порталу замовника та інших інтернет-ресурсів інформацією про переваги навчання в Україні. Ці відомості мають бути розміщена на сайті «Вікіпедія», або аналогічних інтернет-ресурсах. Просування інтернет-порталу має здійснюватись мовами цільових країн розміщення у соціальних мережах, таких як Facebook, Twitter, «ВКонтакте» або аналогічних за відвідуваністю мережах.

 

На початку вересня «Євромедіа Компані» отримало ще один рекламний підряд від Міонсовіти вартістю 3,78 млн грн на проведення у вищевказаних країнах круглих столів та заходів для преси.

 

Нагадаємо, засновник ТОВ «Євромедіа Компані» - Павло Грицак, виконавчий продюсер конкурсу «Євробачення-2005». Він також є бізнес-партнером Олександра Ксенофонтова (ТОВ «Шоутайм») - чоловіка і продюсера співачки Руслани Лижичко.

 

Як пишуть «Наші гроші», Після призначення Дмитра Табачника міністром освіти держпідприємство «Інформаційно-іміджевий центр» почало проводити тендери на рекламу української освіти, роздавши за два роки підряди на загальну суму 26,41 млн грн.

 

Третину з цієї суми в 2010 році отримала благодійна організація «Місія «Україна-Відома». У той час держпідприємство і благодійний фонд одночасно очолювала Ірина Гагаріна. В лютому 2012 року «Інформаційно-іміджевий центр» очолила Вікторія Сергієнко, бізнес-партнерка Гагаріної по ТОВ «Ерудит-принт».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4785
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sertinok
4246 дн. тому
Отличный повод улучшить имидж нашей страны! Надеюсь, теперь Украину будут воспринимать как страну с качественным образованием!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду