detector.media
19.09.2012 12:10
«1+1» оголосив ще одного тренера шоу «Голос. Діти»
«1+1» оголосив ще одного тренера шоу «Голос. Діти»
Ним стане Тіна Кароль

Тіна Кароль стане тренером нового вокального шоу «1+1» «Голос. Діти». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як зазначила продюсер шоу «Голос. Діти» Ірина Іонова, Тіна - це та артистка, популярність якої є результатом її власної праці. «Ми не раз обговорювали з Тіною можливість її участі в нашому шоу в якості тренера, але вона неодноразово повторювала, що не бачить себе в цій ролі, - коментує пані Іонова. - І лише після фіналу другого сезону "Голосу країни" Тіна зізналася, що дуже уважно стежила за нашими учасниками, співпереживала з ними, і ці емоції дали їй зрозуміти, що вона може виступити в якості наставника маленьких артистів... До того ж, у Тіни є досвід виховання власного сина; думаю, для своєї команди Тіна стане доброю мамою, яка буде опікувати своїх підопічних, підтримувати їх у всьому і полегшувати їх шлях в цьому складному проекті».

 

Як писала ТК, одним із тренерів стане вокаліст Олег Скрипка. Ім'я третього тренера «1+1» збирається оголосити наступного тижня.

 

Нагадаємо, вже восени на телеканалі «1+1» розпочнеться нове вокальне шоу «Голос. Діти», у якому братимуть участь вокалісти віком від 6 до 14 років з усіх куточків Україні. «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa.

 

Юні учасники пройдуть ті ж самі етапи, що й дорослі вокалісти: кастинги у Костянтина Меладзе, «сліпі прослуховування», «баттли» і прямі ефіри. 3іркові тренери, яких буде троє, робитимуть свій вибір, як і в «Голосі країни», сидячи спиною до учасників та орієнтуючись виключно на голос. Під час прямих ефірів найкращих вокалістів обиратимуть телеглядачі шляхом смс-голосування.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY