Невідомі у Києві викуповують наклад «Українського тижня»

7 Вересня 2012
7774
7 Вересня 2012
16:09

Невідомі у Києві викуповують наклад «Українського тижня»

7774
У номері – про маніпуляції, до яких вдаються власники українських ЗМІ
Невідомі у Києві викуповують наклад «Українського тижня»

Зі столичних кіосків «Преса» та точок продажу періодики біля станцій метрополітену молоді люди викуповують усі примірники № 36 журналу «Український тиждень». Про це повідомляє «Тиждень.ua».

 

Номер потрапив до реалізаторів вранці п'ятниці, 7 вересня. Досить скоро біля місць продажу преси почали з'являтися молоді люди, які жодним чином не представлялися, але свідомо скуповували усі наявні в кіосках та на ятках примірники №36 «Українського тижня». Дехто з них повертався знову, можливо для того, щоб проконтролювати, чи не надійшли нові журнали у продаж.

 

У №36 «Українського Тижня» розміщені матеріали, що критично оцінюють ситуацію на вітчизняному медіаринку і розповідають про маніпуляції, до яких вдаються власники українських ЗМІ («Хто створив маніпулятивну систему ЗМІ?»). У номері також розміщено репортаж із Всесвітнього газетного конгресу під заголовком «Як зганьбити країну» і багато інших актуальних матеріалів на суспільно політичну тематику.

 

Головний редактор «Українського тижня» Сергій Литвиненко повідомив «Детектор медіа», що про скуповування накладу редакція дізналася від читачів. «Ми перевірили цю інформацію. Вона підтвердилася щодо газетних розкладок по місту і в метро. Поки що немає інформації по "Союздруку"», - розповів головред. Редакція планує довозити примірники в точки продажу.

 

Сергій Литвиненко не знає, хто стоїть за цими діями. Він припускає, що це може бути хтось, кого торкнулися теми з обкладинки.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7774
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гомобез сапієнс
4254 дн. тому
А в чому проблема? Терміново надрукувати подвійний наклад і ціну збільшити втричі.Законів ринку не знаєте?
ATA
4254 дн. тому
Ясна річ, то справа "симпатиків" тих, кого зображено на обкладинці! Хто по службі слідкує за "порядком" ((((((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду