«IQ-продакшн» знімає для «1+1» другий сезон «Доброго вечора» і готує ситком для російського каналу

31 Серпня 2012
10913
31 Серпня 2012
12:29

«IQ-продакшн» знімає для «1+1» другий сезон «Доброго вечора» і готує ситком для російського каналу

10913
Нові серії «Доброго вечора» – з 31 серпня
«IQ-продакшн» знімає для «1+1» другий сезон «Доброго вечора» і готує ситком для російського каналу

«IQ-продакшн» знімає для каналу «1+1» другий сезон гумористичного шоу «Добрий вечір». Про це розповіла в інтерв'ю «Детектор медіа» директор продакшну Оксана Іванюк.

 

Нові серії стартують на каналі з 31 серпня о 20:15.

 

Нагадаємо, «Добрий вечір» - це телевізійний формат компанії IQ Production, заснованої колишніми сценаристами і продюсерами «Великої різниці по-українськи». Півторагодинне шоу об'єднує різні гумористичні жанри: монологи ведучих, музичні номери, несподіваний погляд на новини минулого тижня, інтерв'ю-провокації із зірковими гостями, міні-серіали, ток-шоу, пародії та скетчі. У шоу зірки співають, танцюють, жартують, сміються над собою і над іншими.

 

За інформацією сайту «1+1» у новому телесезоні глядачів чекають зустрічі з Леонідом Ярмольником, Андрієм Мерзлікіним і Наталією Бочкарьовою. Ведучим першого ефіру стане резидент Comedy Club, комедійний актор, шоумен, актор і «Артур Пирожков» - Олександр Ревва.

 

Окрім цього «IQ-продакшн» спільно з російською продакшн-компанією готують ситком для російського каналу. Однак подробиці проекту Оксана Іванюк обіцяє розказати тільки по завершенні зйомок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10913
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду