«1+1» придбав проект компанії IQ Production «Добрий вечір»

5 Березня 2012
13756
5 Березня 2012
18:43

«1+1» придбав проект компанії IQ Production «Добрий вечір»

13756
«1+1» придбав проект компанії IQ Production «Добрий вечір»

Канал «1+1» придбав новий розважальний проект української компанії IQ Production - вечірнє телешоу «Добрий вечір». Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Шоу є оригінальною розробкою компанії. Як зазначається, для його реалізації був запрошений режисер кінокомедій «Про що говорять чоловіки» і «Про що ще говорять чоловіки» Дмитро Дьяченко.

 

Півторагодинне шоу об'єднує різні гумористичні жанри: монологи ведучих, музичні номери, «несподіваний погляд на новини минулого тижня», інтерв'ю-провокації із зірковими гостями, міні-серіали, ток-шоу, пародії та скетчі.

 

У кожному випуску «Доброго вечора» буде новий ведучий, в ролі якого виступить запрошена зірка: «Ведучий пропонує глядачам поглянути на знайомі життєві ситуації з різних, іноді зовсім несподіваних, сторін», - йдеться в повідомленні.

 

Одним з перших ведучих нового шоу «1+1» виступить Гоша Куценко.

 

Про зйомки цього шоу раніше писала «Дуся».

 

Як писала ТК, компанію IQ Production створили Віктор Медведський, Сергій Атрощенко й Оксана Іванюк, які раніше працювали в продюсерському центрі «Среда» Олександра Цекала. «Среда» зокрема, виробляє телепроекти «Велика різниця» і «Велика різниця по-українськи».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13756
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду