detector.media
31.08.2012 12:29
«IQ-продакшн» знімає для «1+1» другий сезон «Доброго вечора» і готує ситком для російського каналу
«IQ-продакшн» знімає для «1+1» другий сезон «Доброго вечора» і готує ситком для російського каналу
Нові серії «Доброго вечора» – з 31 серпня

«IQ-продакшн» знімає для каналу «1+1» другий сезон гумористичного шоу «Добрий вечір». Про це розповіла в інтерв'ю «Детектор медіа» директор продакшну Оксана Іванюк.

 

Нові серії стартують на каналі з 31 серпня о 20:15.

 

Нагадаємо, «Добрий вечір» - це телевізійний формат компанії IQ Production, заснованої колишніми сценаристами і продюсерами «Великої різниці по-українськи». Півторагодинне шоу об'єднує різні гумористичні жанри: монологи ведучих, музичні номери, несподіваний погляд на новини минулого тижня, інтерв'ю-провокації із зірковими гостями, міні-серіали, ток-шоу, пародії та скетчі. У шоу зірки співають, танцюють, жартують, сміються над собою і над іншими.

 

За інформацією сайту «1+1» у новому телесезоні глядачів чекають зустрічі з Леонідом Ярмольником, Андрієм Мерзлікіним і Наталією Бочкарьовою. Ведучим першого ефіру стане резидент Comedy Club, комедійний актор, шоумен, актор і «Артур Пирожков» - Олександр Ревва.

 

Окрім цього «IQ-продакшн» спільно з російською продакшн-компанією готують ситком для російського каналу. Однак подробиці проекту Оксана Іванюк обіцяє розказати тільки по завершенні зйомок.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY