Фільм Кисельова і Харитонова про англійську королеву вийде 4 червня

30 Травня 2012
5773
30 Травня 2012
10:18

Фільм Кисельова і Харитонова про англійську королеву вийде 4 червня

5773
5 червня «Інтер» транслюватиме урочистості з нагоди ювілею Королеви Англії
Фільм Кисельова і Харитонова про англійську королеву вийде 4 червня

Документальний фільм Дмитра Харитонова та Євгена Кисельова «Невідома королева» вийде 4 червня о 22:40, повідомляє прес-служба «Інтера».

 

«Невідома королева» - перший фільм документального циклу «Новітня історія з Євгеном Кисельовим».



Фільм присвячений королеві Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії Єлизаветі ІІ, яка цього року відзначає свій 86 день народження і 60-річчя на троні.



Як писала ТК, автори фільму «Невідома королева» розкажуть  невідомі факти з життя Єлизавети ІІ і монаршої родини: що носить у сумочці королева і яких тварин любить, у скільки обходиться це для платників податків і наскільки розкішна королівська яхта, як королева використовувала телебачення і чому їй вдавалося уникати небезпек, йдеться у повідомленні.



У фільмі буде представлено ексклюзивне інтерв'ю подвійного агента секретних служб Олега Гордієвського, якого вдалося знайти авторам фільму за допомогою приватного детектива.


 

Сценарій Дмитра Харитонова та Євгена Кисельова, режисер - Олександр Смирнов, продюсер -Дмитро Харитонов, виробництвом займалася «Студія Дмитра Харитонова».

 

У вівторок, 5 червня о 14:35 «Інтер» транслюватиме урочистості з нагоди ювілею Королеви Англії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду