ТЕТ продав три проекти власного виробництва в Росію

29 Серпня 2012
7909
29 Серпня 2012
11:49

ТЕТ продав три проекти власного виробництва в Росію

7909
«Богиню шопінгу», «Королеву балу – 2012» і «Бар "Дак"»
ТЕТ продав три проекти власного виробництва в Росію

Телеканал ТЕТ продав три проекти власного виробництва російському розважальному каналу Ю (переформатований «Муз-ТВ»). Про це повідомляє прес-служба ТЕТ.

 

Зокрема, були продані телеправа на програми «Богиня шопінгу», «Королева балу - 2012» і «Бар "Дак"».

 

«Договір з каналом Ю- ще одне підтвердження того, що ми вчинили правильно, зробивши ставку на власне виробництво. Сподіваюся, російській молоді припаде до смаку стиль і драйв наших проектів», - зазначає генеральний продюсер ТЕТ Ірина Костюк.

 

Канал Ю - це цілодобовий федеральний розважальний телеканал для молодих і активних людей. З 16 вересня канал Ю стартує на базі федеральної платформи каналу «Муз-ТВ». Мовлення каналу Ю в результаті ребрендингу охопить всю територію Росії.

 

«Саме на такому важливому етапі, як ребрендинг, оригінальний контент ТЕТ стане частиною ефіру російського каналу. А одна з програм стартує безпосередньо в день рестарту -16 вересня», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, в березні ТЕТ також уклав договір з російським провайдером онлайн-відеоконтенту Tvigle Media і передав VoD права на показ першого сезону циклу містичних історій «Щоденники Темного» на території Росії і всього СНД.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7909
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду