detector.media
29.08.2012 11:49
ТЕТ продав три проекти власного виробництва в Росію
ТЕТ продав три проекти власного виробництва в Росію
«Богиню шопінгу», «Королеву балу – 2012» і «Бар "Дак"»

Телеканал ТЕТ продав три проекти власного виробництва російському розважальному каналу Ю (переформатований «Муз-ТВ»). Про це повідомляє прес-служба ТЕТ.

 

Зокрема, були продані телеправа на програми «Богиня шопінгу», «Королева балу - 2012» і «Бар "Дак"».

 

«Договір з каналом Ю- ще одне підтвердження того, що ми вчинили правильно, зробивши ставку на власне виробництво. Сподіваюся, російській молоді припаде до смаку стиль і драйв наших проектів», - зазначає генеральний продюсер ТЕТ Ірина Костюк.

 

Канал Ю - це цілодобовий федеральний розважальний телеканал для молодих і активних людей. З 16 вересня канал Ю стартує на базі федеральної платформи каналу «Муз-ТВ». Мовлення каналу Ю в результаті ребрендингу охопить всю територію Росії.

 

«Саме на такому важливому етапі, як ребрендинг, оригінальний контент ТЕТ стане частиною ефіру російського каналу. А одна з програм стартує безпосередньо в день рестарту -16 вересня», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, в березні ТЕТ також уклав договір з російським провайдером онлайн-відеоконтенту Tvigle Media і передав VoD права на показ першого сезону циклу містичних історій «Щоденники Темного» на території Росії і всього СНД.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY