К1 запускає проект «Шопінг монстри»

10 Серпня 2012
9572
10 Серпня 2012
12:34

К1 запускає проект «Шопінг монстри»

9572
Програму на замовлення телеканалу виробляє «Студія Пілот» за форматом «Shopping Monsters» турецької компанії «Global Agency»
К1 запускає проект «Шопінг монстри»
На К1 стартує проект «Шопінг монстри». Про це повідомляє сайт телеканалу
 

Як повідомляла «Детектор медіа», за форматом, це змагання жінок, які вважають себе іконами стилю. Щотижня чотири учасниці отримують завдання – знайти в магазинах одяг для створення певного образу: дівчина на першому побаченні, сексуальна бізнес-леді чи дружка на весіллі... Далі одна з учасниць на подіумі у будинку «Шопінг Монстрів» презентує суперницям свій образ, а вони виставляють оцінки. 
 

Також їх вибір оцінює головний суддя проекту, експерт зі стилю італієць Мауріціо Аскеро. Він є консультант з фешн-бізнесу в Україні, співзасновник «Тижнів Моди в Україні» та власник магазинів одягу.
 

Наприкінці четвертого дня учасниці дізнаються, яку суму балів набрали. Приз тижня - 5000 грн та титул «Шопінг Монстра». 
 

У першому сезоні задіяно 4 учасниці. Це жінки віком 18 - 35 років – заміжні і самотні, з різними соціальними статусами і професіями. Спільного у них впевненість у собі захоплення ошатним одягом. 
 

Програму на замовлення телеканалу К1 виробляє «Студія Пілот» за форматом «Shopping Monsters» турецької компанії «Global Agency»
 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9572
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гість
4275 дн. тому
невже до цього монстрів не вистачало?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду