К1 придбав турецький формат Shopping Monsters

12 Липня 2012
10903
12 Липня 2012
15:02

К1 придбав турецький формат Shopping Monsters

10903
Шоу планується на вересень
К1 придбав турецький формат Shopping Monsters

Канал К1 придбав у дистриб'ютора Global Agency турецький формат про шопінг Shopping Monsters. Про це пише видання c21media.net.

 

За задумом програми, щотижня відбирається п'ять жінок для участі в шоу (з різних індивідуальними стилями, смаками і поглядами). Учасниці мають здійснити чотиригодинний марафон магазинами з обмеженим бюджетом. Жінки змагаються в тому, хто може бути найбільш стильною за обмежений бюджет та час для підготовки. За виділені кошти жінки повинні купити повний костюм із взуттям, сумку, аксесуари, а також оплатити поїздку в салон, щоб зробити зачіску і макіяж.

 

За інформацією видання, проект має вийти на каналі К1 у вересні.

 

У прес-службі про деталі програми до офіційного оголошення про старт в ефірі не повідомляють.

 

Shopping Monsters вперше вийшов на турецькому каналі Kanal D, який у вересні цього року запукає вже третій сезон. Цей формат був також адаптований на каналі RTL4 в Нідерландах і Vox в Німеччині.

 

Нагадаємо, наразі на К1 виходить шоу про шопінг «Вдягни мене, якщо зможеш».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10903
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду