detector.media
10.08.2012 12:34
К1 запускає проект «Шопінг монстри»
Програму на замовлення телеканалу виробляє «Студія Пілот» за форматом «Shopping Monsters» турецької компанії «Global Agency»
На К1 стартує проект «Шопінг монстри». Про це повідомляє сайт телеканалу
 

Як повідомляла «Детектор медіа», за форматом, це змагання жінок, які вважають себе іконами стилю. Щотижня чотири учасниці отримують завдання – знайти в магазинах одяг для створення певного образу: дівчина на першому побаченні, сексуальна бізнес-леді чи дружка на весіллі... Далі одна з учасниць на подіумі у будинку «Шопінг Монстрів» презентує суперницям свій образ, а вони виставляють оцінки. 
 

Також їх вибір оцінює головний суддя проекту, експерт зі стилю італієць Мауріціо Аскеро. Він є консультант з фешн-бізнесу в Україні, співзасновник «Тижнів Моди в Україні» та власник магазинів одягу.
 

Наприкінці четвертого дня учасниці дізнаються, яку суму балів набрали. Приз тижня - 5000 грн та титул «Шопінг Монстра». 
 

У першому сезоні задіяно 4 учасниці. Це жінки віком 18 - 35 років – заміжні і самотні, з різними соціальними статусами і професіями. Спільного у них впевненість у собі захоплення ошатним одягом. 
 

Програму на замовлення телеканалу К1 виробляє «Студія Пілот» за форматом «Shopping Monsters» турецької компанії «Global Agency»
 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY