Начальниця ЖЕКу побила відвідувачку – журналістку «Інтерфакса»

20 Липня 2012
5844
20 Липня 2012
17:51

Начальниця ЖЕКу побила відвідувачку – журналістку «Інтерфакса»

5844
Журналістка написала заяву про побиття
Начальниця ЖЕКу побила відвідувачку – журналістку «Інтерфакса»

Начальниця ЖЕКу Дніпровського району Ганна Найдьонова 18 липня облила водою і побила журналістку інформаційного агентства «Інтерфакс-України» Тетяну Цинкевич, пише «Українська правда».

 

Тетяна Цинкевич у коментарі «Детектор медіа» сказала, що 20 липня вона подала заяву про побиття дільничному Дніпровського райвідділу міліції разом з медичною довідкою про побої.

 

Тетяна Цинкевич прийшла до ЖЕКу, щоб дізнатися про систему оплати за воду, розповіла журналістка. Виявилося, що вона помилилася адресою, бо її будинок обслуговує інший ЖЕК.

 

«Коли попросила директора підказати до кого звернутися за допомогою, то вона сказала мені вийти, не то вона встане і тоді мені буде погано», - розповіла пані Цинкевич. За її словами, працівниця ЖЕКу спочатку попросила дівчину не відволікати її, а коли Тетяна Цинкевич попросила порадити, до кого звернутися із цим питанням, жінка взяла склянку з водою, яка стояла на столі, і вилила на дівчину.

 

За її словами, начальниця ще і штовхнула її на підлогу і декілька разів вдарила. «Вона мені роздерла лікоть, а коли збила на землю, то почала топтатися по мені каблуками. За цим усім стежили її колеги, які були в кабінеті. Коли я сказала, що викличу міліцію, то директор пояснила, що її працівники так само будуть на її боці», - поскаржилася вона.

 

 

 

Синці, що залишилися в Тетяни Цинкевич

 

За словами дівчини, потім начальниця викликала дільничного. «Вона викликала дільничного, вони сиділи і розмовляли у неї в кабінеті. Видно були, що вони знайомі. Потім він вийшов і сказав писати пояснення», - розповіла Тетяна Цинкевич.

 

Дільничний не повідомив дівчині, що вона може написати заяву, а лише попросив дати пояснення. «А тепер з'ясувалося, що це все у міліції виглядає так, наче це я її побила», - додала вона. Заяву Тетяна Цинкевич написала після того, як отримала довідку в лікарні.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5844
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду