Переможниця «Холостяка-2» стала ще одним обличчям програми СТБ

20 Липня 2012
11309
20 Липня 2012
17:30

Переможниця «Холостяка-2» стала ще одним обличчям програми СТБ

11309
Олена Ряснова - експерт у декорі й хендмейді
Переможниця «Холостяка-2» стала ще одним обличчям програми СТБ

Переможниця шоу «Холостяк-2» Олена Ряснова стала експертом жіночого тележурналу «Все буде добре» на СТБ, повідомляє прес-служба каналу.

 

Олена Ряснова стала експертом рубрики «Дім», а саме підрубрик «Декор» і Handmade, оскільки на проекті «Холостяк» показала, що вміє робити багато речей своїми руками, - пояснила шеф-редактор проекту «Все буде добре» Катерина Микитюк.

 

Олена Ряснова почне працювати в ефірі вже із середини серпня. У першому випуску вона навчить, як зі звичайної футболки можна зробити оригінальний і гарний стрій.

 

Жіночий тележурнал «Все буде добре» виходить на СТБ з понеділка по четвер о 16:00. У ньому обговорюють нюанси ведення господарства, виховання дітей, організації сімейного бюджету, догляду за собою, кулінарної майстерності. Ведуча проекту - Надія Матвєєва, ведуча ранкового шоу на «Русском радио».

 

Кожен випуск складається з 5-6 рубрик, наприклад, «Кухня», «Стиль, краса», «Здоров'я і спорт», «Схуднення», «Дім», «Фінанси», «Педіатр», «Психолог», «Як знайти чоловіка» та інших. У кожній з рубрик є свої зіркові експерти, серед яких учасники інших проектів СТБ - Надія Воронцова («Холостяк»), Микола Ворошнов, Аніта Луценко, Ігор Обуховський (усі - «Зважені та щасливі»), Ектор Хіменес-Браво («МастерШеф»), Дмитро Карпачов («Детектор брехні» та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11309
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду