«Холостяк» Френсіс Метью обрав Олену Ряснову

24 Травня 2012
15785
24 Травня 2012
23:43

«Холостяк» Френсіс Метью обрав Олену Ряснову

15785
Аспірантка із Запоріжжя перемогла у «Холостяку - 2»
«Холостяк» Френсіс Метью обрав Олену Ряснову

Переможницею другого сезону романтичного шоу «Холостяк» на телеканалі СТБ стала 24-річна аспірантка Олена Ряснова із Запоріжжя. На ній зупинив свій вибір головний герой проекту - 33-річний британець Френсіс Олександр Метью Романов, нащадок російського царського роду Романових, професійний фотограф.

 

«Я сподіваюся, що одного разу ти станеш моєю дружиною», - сказав принц Олені. 

 

До фіналу проекту окрім Олени Ряснової пройшла 24-річна співачка Ольга Винокурова з Києва.

 

Шоу «Холостяк» - це адаптація американського проекту The Bachelor. За форматом, холостяк знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них. Другий сезон проекту стартував 8 березня.

 

Перший сезон української адаптації шоу вийшов навесні 2011 року. «Холостяком» першого сезону був 31-річний американець українського походження, танцівник і хореограф Максим Чмерковський. Переможницею першого «Холостяка» стала Олександра Шульгіна, але по завершенню шоу стосунки героїв не склалися.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15785
Читайте також
02.03.2012 17:02
Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»
38 615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду