СТБ шукає шеф-редактора для телевізійного «жіночого журналу»

21 Березня 2012
8591
21 Березня 2012
13:00

СТБ шукає шеф-редактора для телевізійного «жіночого журналу»

8591
СТБ шукає шеф-редактора для телевізійного «жіночого журналу»

Телеканал СТБ шукає шеф-редактора для телевізійного «жіночого журналу». Про це йдеться на сайті rabota.ua.

 

Канал шукає «активну людину, яка вболіває за те, що робить». До обов'язків шеф-редактора входитиме розробка наповнення програм, розподіл подачі тем та рубрик, прописування тексту з ведучою. Також він має створювати графіки та контролювати своєчасне надання сценаріїв, давати завдання команді з 10 журналістів та контролювати їх.

 

Нагадаємо, програма виходитиме в денних слотах. Кожен випуск проекту складатиметься з шести рубрик: «Здоров'я», «Краса», «Сім'я», «Стосунки», «Схуднення». Проект виходитиме з понеділка по четвер, планується хронометраж 90 хвилин.

 

Вироблятиме програму дев'яте творче об'єднання СТБ, директором якого є Дмитро Кіцай.

 

Назва проекту та ім'я ведучої поки невідомі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8591
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
nerj
4420 дн. тому
Нарешті все зрозуміло- тексти ведучим пишуть тамтешні редактори! Ось тому в Оксани Марченко така неоковирна мова, бо до СТБ вона розмовляла смачно і яскраво. Шукайте ведучих, які самі писатимуть те, що говоритимуть, бо це того вартує!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду